Suplimente Alimentare Imunyze

Cum se efectuează vizitele la Spitalul Roman

Acoperisul1

Condor Resort
Întrucât la nivel national au fost ridicate restricțiile in ceea ce privește pandemia Covid-19, dorim sa va transmitem reglementările interne ale Spitalului Municipal de Urgență Roman:
– In legătură cu vizitele apartinatorilor, MENTINEM RESTRICTIILE din timpul pandemiei, deoarece în momentul de față avem internați 20 de pacienți pozitivi Covid-19. Precizam ca pacientii sunt testați RT-PCR atat la internare cat și la fiecare 5 zile de spitalizare.
Vizitele se pot efectua astfel:
– pentru pacienții Covid-19 pozitivi, se accepta o singura vizita pe săptămână, aparținătorul având rezultat negativ valabil al unui test rapid.
-pentru pacienții non-covid, se accepta o singura vizita pe săptămână, aparținătorul având rezultat negativ valabil al unui test RT-PCR .
-in cazul în care sunt pacienți testați negativ Covid-19 si care prezintă stare gravă de sănătate, cu acordul conducerii unitatii si a medicului de pe secția unde este internat pacientul, se accepta vizita pe baza unui test rapid.
Pe cererea de vizita apartinatorul trebuie sa mentioneze ca “este testat rapid antigen si își asuma responsabilitatea a vizita un pacient testat RT- PCR- negativ.”
– Programul de transport pachete pentru pacienți rămâne acelasi:
Luni- Duminica, în intervalul orar 10.00-11.00 și 15.00-17.00.
– Centrul de evaluare covid rămâne în continuare deschis cu program de luni pana vineri, în intervalul orar 7.00 -15.00. Telefon: 0720056250.
Aceste reglementari rămân valabile pana la data de 31 martie 2022, moment in care se va reanaliza situatia pacientilor covid pozitivi internati in spital si daca situatia permite, se vor face modificari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.