Suplimente Alimentare Imunyze

Primar Leonard Ahiriloaei: Astăzi, 10 martie, Primăria Municipiului Roman a fost din nou gazda unei delegații Erasmus Plus

Acoperisul1

Condor Resort
Un număr de 24 de elevi și profesori din Polonia, Spania și Portugalia, se află într-un schimb de experiență în municipiul nostru, prin implicarea Colegiului Tehnic „Petru Poni”.
Mobilitatea din România este a doua din cadrul proiectului ”Healthy body, healthy mind”, fiind urmărită organizarea unor ateliere de lucru și activități comune de cunoaștere și acceptare, alături de elevii romașcani.
Am avut ocazia să le vorbesc oaspeților noștri despre importanța istorică a Romanului și să le prezint cele mai importante obiective. Totodată, am ținut să ofer cadrelor didactice simbolurile municipiului Roman, cât și o amintire fiecărui elev.
Mă bucur că aceste întâlniri se pot desfășura acum fără restricții sanitare, și de faptul că tinerii noștri leagă prietenii dincolo de granițe. Felicit conducerea Colegiului Tehnic “Petru Poni” și profesorii coordonatori pentru deschiderea față de această formă de educație non-formală și îi asigur că voi sprijini mereu astfel de acțiuni!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.