Dental Alliance
December 9, 2023

Cum va fi vremea până de Paști. Prognoza meteo pe patru săptămâni, până la jumătatea lunii aprilie

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Administrația Națională de Meteorologie a publicat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele patru săptămâni, în perioada 20 martie – 17 aprilie, Meteorologii estimează că, până de Paști, va fi mai cald decât normalul datei din calendar. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 20 – 27 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 27 martie – 3 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 3 – 10 aprilie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei. Regimul pluviometric va fi excedentar în extremitatea de sud și de sud-est a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 10 – 17 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în extremitatea de sud-est a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap