Dental Alliance

June 21, 2024

Cupa Moldovei la Șah: Performanțe Remarcabile în Competiția Interșcolară a Echipei Romașcane

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Sâmbătă, 2 martie, Sala Mare a Primăriei Municipiului Iași a fost martora unei competiții de excepție în lumea șahului. A avut loc Cupa Moldovei la Șah pe echipe, dedicată ciclului primar.

Aproximativ 40 de echipe, reprezentând școli de pe ambele maluri ale Prutului, s-au adunat pentru a-și demonstra priceperea și strategiile pe tabla cu 64 de pătrățele.

Printre participanți s-a numărat și echipa din Roman, care a făcut o impresie deosebită în competiție. Echipa Romanului a fost reprezentată de trio-ul dinamic format din Ștefan Bodea și gemenele Țugui, Ayline și Yasmine. Cu o determinare fără egal și o strategie bine pusă la punct, echipa din Roman a înfruntat cu încredere fiecare rundă.

După cele 6 runde tensionate și pline de suspans, echipa Romanului s-a clasat pe locul al doilea în competiție, demonstrând nu doar abilități șahiste remarcabile, ci și o echipă solidară și înzestrată cu spirit competitiv.

 

Cupa Moldovei la Șah a fost nu doar o competiție, ci și o sărbătoare a spiritului sportiv și a camaraderiei între elevi, antrenori și părinți, demonstrând încă o dată că șahul nu este doar un joc, ci o artă a minții și a colaborării.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.