Dental Alliance

Curs de comunicare pentru salariații sectiei de Obstetrica-ginecologie si Neonatologie- SMU Roman

0
YRY Residence

Curs de comunicare pentru salariații sectiei de Obstetrica-ginecologie si Neonatologie- SMU Roman, benefic pentru creșterea calității relației cu pacienții și aparținătorii.
Ca urmare a analizei rezultatelor chestionarelor SMS Feed-back, a reclamațiilor și a chestionarelor de satisfacție completate de pacienți și apartinatori, conducerea SMU Roman și membrii Consiliului Etic au decis necesitatea efectuării unor astfel de cursuri, care se desfășoară pe parcursul a trei zile, pentru a îmbunătăți abilitățile de comunicare ale personalului și de a crește satisfacția și încrederea pacienților și familiilor acestora.
Cursul este organizat de o echipă de experți în comunicare și psihologie și cuprinde atât sesiuni teoretice, cât și exerciții practice.
Participanții vor învăța cum să transmită informații clare și corecte, cum să asculte activ și empatic, cum să gestioneze situațiile dificile sau conflictuale și cum să ofere feedback constructiv.
Acest curs este o investiție importantă privind creșterea calitatii serviciilor medicale și imbunatatirea relației cu pacienții și aparținătorii care se adresează serviciilor SMU Roman.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap