Dental Alliance
March 5, 2024

Primar Leonard Achiriloaei: Au început lucrările de reabilitare a Școlii de Artă „Sergiu Celibidache”!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Fosta Școală Gimnazială nr. 7, așa cum este cunoscută de mulți romașcani, a intrat în reabilitare. Așa cum am promis, corpul B și sala de sport sunt modernizate, iar baza materială urmează să fie actualizată prin achiziția de echipamente și instrumente muzicale specifice profilului vocațional de activitate.
Unitatea de învățământ va beneficia de o reabilitare energetică ce va reduce factura de energie electrică și gaz, în timp ce va îmbunătăți confortul și siguranța elevilor și a cadrelor didactice. Printre lucrările planificate se numără izolarea termică a pereților și a acoperișului, înlocuirea ferestrelor și ușilor vechi cu altele mai eficiente, instalarea unui sistem de încălzire centralizat și îmbunătățirea sistemului de iluminat cu LED-uri.
Proiectul de reabilitare este finanțat de Uniunea Europeană, prin Programul Operațional Regional (POR) și are o valoare totală de aproximativ 7 milioane de lei.
Această investiție este încă un exemplu concret al angajamentului luat, acela de a crea un sistem educațional modern în municipiul nostru.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.