PSD Roman

September 25, 2020

Dan Manoliu: Consilierii locali PSD suspendați 6 luni, daca mai participa la sedintele de consiliu local vor fi dati afara din partid

În data de 02.07.2020, Biroul PSD Roman s-a întrunit a votat și aprobat propunerea înaintată de către Președintele organizației domnul senator Dan Manoliu. 

În urma votului și conform statutului partidului, cei 6 consilieri locali ai organizației PSD Roman, au fost suspendați timp de 6 luni din calitatea de membru de partid. 

Totodată, prin Hotărârea Biroului PSD Roman niciun reprezentant al organizației noastre (inclusiv consilierii suspendați) nu va mai participa la ședințele ordinare sau extraordinare ale Consiliului Local Roman, până la punerea în aplicare a sentinței Înaltei Curți de Casație și Justiție prin care actualul primar,  Lucian Ovidiu Micu a fost judecat și declarat incompatibil. 

A 2-a hotărâre luată astăzi de Biroul Organizației PSD Roman stipulează faptul că încălcarea hotărârii Biroului expusă mai sus prin care un reprezentant al organizației noastre va participa la ședințele ordinare sau extraordinare ale Consiliului Local Roman, va fi sancționată cu excluderea din partid a acestora. 

Hotărârea Biroului Organizației PSD Roman va fi transmisă spre validare către Organizația Județeană Neamț a PSD . 

Dan Manoliu

Senator, PSD

PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.