PSD Roman

September 25, 2020

Deputat Viorel Stan: Promisiunile nu costă

Planul PNL de restartare a economiei românești descinde direct din opera nemuritorului Caragiale: este sublim, dar lipsește cu desăvârșire.
În acest program, un capitol promițător se referă la educație și cercetare, două domenii oropsite de ministrul de resort care a renunțat, încă de la învestire la bugetul alocat pe care l-a considerat inutil de mare.
Lucrurile s-au schimbat. Acum, PNL are în vedere viitorul copiilor și tinerilor. Copiii nu vor avea alocațiile dublate, dar vor beneficia de 12 complexuri sportive noi, de 8 bazine olimpice tot noi, și de 250 de săli de sport noi și ele. Este de presupus că, la bazinele olimpice amatorii se vor vedea dotați cu măști subacvatice. În sălile de sport vor putea activa în același timp numai câțiva practicanți ca să păstreze distanța fizică.
Cât despre ancorarea în realitatea imediată – nimic.
Unde sunt menționate sursele de finanțare a investițiilor? Unde sunt termenele de realizare ale obiectivelor?
Peneliștii își vor mobiliza “specialiștii” și, peste o lună – două aceștia vor produce o tonă de hârtii în care vor detalia delirul repornirii economiei românești.
Până una-alta avem parte doar de începutul campaniei electorale. Peneliștii au furat startul și promit tot ce le trece prin cap. Nu s-ar putea afirma că sunt peste măsură de precauți în promisiunile lor. Din contră!

Viorel Stan

Deputat, PSD

PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.