Dental Alliance

June 21, 2024

Daniel Cucu, noul primar al Comunei Dulcești

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Dulcești, 10 iunie 2024 – Comuna Dulcești are un nou primar, liberalul Daniel Cucu, care a câștigat alegerile cu un procentaj covârșitor. Victoria sa a fost primită cu entuziasm de comunitate, care vede în el cel mai bun candidat pentru a conduce localitatea spre un viitor mai bun.

În urma alegerilor desfășurate recent, Daniel Cucu a obținut majoritatea voturilor, demonstrând încrederea și sprijinul cetățenilor din Dulcești. Campania sa a fost caracterizată de promisiuni concrete pentru dezvoltarea infrastructurii, îmbunătățirea serviciilor publice și sprijinirea mediului de afaceri local.

“Felicitariiiiiiiiii!!!!!”, au exclamat susținătorii săi în momentul anunțării rezultatului, marcând o atmosferă de sărbătoare și speranță pentru viitorul comunei.

Un Nou Început pentru Dulcești

În primul său discurs ca primar ales, Daniel Cucu a mulțumit locuitorilor pentru încrederea acordată și a subliniat importanța colaborării și unității în realizarea obiectivelor propuse. El a promis să fie un primar accesibil și dedicat, gata să asculte și să răspundă nevoilor comunității.

“Este o onoare pentru mine să preiau această responsabilitate. Voi munci din greu pentru a face din Dulcești un loc mai bun pentru toți locuitorii săi. Mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine și în viziunea mea pentru această comună”, a declarat Daniel Cucu.

Felicitări, Daniel Cucu, și mult succes în noul tău mandat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.