Dental Alliance

June 21, 2024

Dorin Tabacariu câștigă încă un mandat de primar al comunei Ion Creangă

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Cu inimă plină de recunoștință și emoție, vă mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o din nou, alegându-mă să vă reprezint în funcția de primar al comunei noastre. Este o onoare și o responsabilitate pe care o primesc cu mare bucurie și dedicare.
Acest nou mandat nu ar fi fost posibil fără sprijinul și implicarea dumneavoastră. Apreciez sincer încrederea pe care ați investit-o în mine și în echipa noastră. Faptul că am primit susținerea este o dovadă clară că împărtășim aceleași valori și aceleași obiective pentru dezvoltarea comunei Ion Creangă.
Vreau să mulțumesc în mod special voluntarilor, echipei mele de campanie și tuturor celor care au contribuit la acest succes. Fără munca, devotamentul și sacrificiile dumneavoastra, această victorie nu ar fi fost posibilă.
Îmi iau angajamentul ferm de a continua proiectele începute și de a iniția noi programe care să aducă bunăstare și prosperitate comunității noastre. Voi munci cu determinare și transparență pentru a transforma comuna Ion Creangă într-un loc și mai frumos, mai dezvoltat și mai unit.
Cred cu tărie în potențialul comunei noastre și în capacitatea de a face lucruri mari. Împreună putem crea un viitor mai bun pentru noi și pentru generațiile urmatoare. Vă asigur că voi rămâne mereu deschis și receptiv la nevoile și sugestiile voastre, pentru că doar astfel putem reuși.
Împreună, vom face din comuna Ion Creangă un loc de care să fim cu toții mândri.
Cu deosebit respect si consideratie,
Dumitru Dorin Tabacariu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.