Dental Alliance

June 21, 2024

Laurențiu Leoreanu: Vreau să mulțumesc tuturor romașcanilor care au încredere în mine, care au ales experiența, sinceritatea, gândul bun și sufletul curat!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Tot ce simt ar putea fi rezumat în aceste două cuvinte. E greu să spun ce și cum simt. Dar vreau să mulțumesc tuturor romașcanilor care au încredere în mine, care au ales experiența, sinceritatea, gândul bun și sufletul curat! Tuturor celor care știu că împreună vom construi mereu mai mult și mai bine! Tuturor celor care au rămas demni, indiferent de toate cele ce s-au coborât asupra lor. Tuturor celor care nu s-au lăsat amăgiți cu mărunțiș și care au dovedit că sunt romașcani 100%, cu onoare și responsabilitate! Tuturor celor care simt și iubesc Romanul cu adevărat!
Ne scuturăm de praful care s-a agățat de noi, iar cu fruntea sus pornim la un nou drum. Chiar dacă nu va fi ușor, nicio piedică nu ne poate opri din a duce Romanul acolo unde merită și mai departe, așa cum niciun bolovan aruncat în drumul nostru nu a putut să ne oprească nici până acum.
Împreună, prin muncă, cinste și implicare, vom reuși 100%!
Mă inclin cu respect!
Vă mulțumesc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.