Dental Alliance
December 4, 2023

Daniel Harpa Președinte PSD Neamț: Am participat la deschiderea Zilelor Spitalului Orășenesc Sf. Dimitrie Târgu-Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Am participat la deschiderea Zilelor Spitalului Orășenesc Sf. Dimitrie Târgu-Neamț. Au trecut 171 de ani de la inaugurare, fiind printre primele spitale construite în Moldova.
Vă mai amintiți cum era în urmă cu 10-20-30 de ani? Eu pot doar să vă spun că în ultimii 11 ani, s-a investit enorm în acest spital, lucrări de modernizare și dotare de peste 6 milioane de euro fonduri atrase de Primărie, la care se adaugă sponsorizări private, suflet, nopți nedormite, implicare și colaborare cu conducerea spitalului, Consiliul de Administrație, personalul medical și toti ceilalți factori de decizie.
Cred că cea mai mare bogăție a oamenilor rămâne sănătatea, iar cea mai mare bogăție a zonei noastre sunt oamenii locului. Mă înclin în fața dvs!
De Ziua Spitalului, îmi doresc ca fiecare pacient care trece pragul acestui spital să fie tratat cu respectul cuvenit, să se bucure de servicii medicale de calitate și să plece sănătos acasă.
🤝Eu fac tot ce îmi stă în putere ca să contribui la îndeplinirea acestor obiective. La multi ani!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap