Dental Alliance
March 1, 2024

Daniel Harpa, președintele PSD Neamț: Copiii din orice colț al județului merită sprijin ca să ajungă oameni mari

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Copiii din orice colț al județului nostru merită sprijin ca să prindă aripi și să ajungă OAMENI MARI, iar dascălii lor- merită respectul nostru. Pentru asta, au nevoie ȘI de condiții optime de studiu, școli frumoase și dotate cu toate cele necesare unui act educațional de calitate. Aici intervine administrația publică, dacă este una implicată și atentă la nevoile celor mai mici dintre cetățenii urbei.
➡️Ioan Filip este colegul meu, primarul comunei #Zănești.
✅Două școli a modernizat, extins și dotat recent, la standarde europene. A ridicat și o sală de sport. Plus terenuri multisport în aer liber.
S-a muncit mult, știu ce înseamnă.
🏫Astăzi, a inaugurat toate aceste obiective. Vedeți în poze, au prins culoare și o nouă viață.
🤝Vă felicit, dle primar! Cinste și echipei care v-a sprijinit în accesarea și buna implementare a acestor proiecte cu fonduri europene de peste 3 milioane de euro.
Școala trebuie să fie peste tot un spațiu primitor, cald, plăcut, unde copiii să vină cu plăcere. La Zănești, acum, este!
Dragi elevi din Zănesti, să învățați bine, ca să ajungeți oameni mari!
⭐️Dragi copii din alte părți ale județului… dacă școala voastră încă nu arată așa cum ar trebui… voi nu încetați să visați si să învățați. Iar noi… vom încerca să facem și acolo să fie bine!
Cu respect,
Daniel Harpa- primarul orașului Târgu-Neamț și președintele PSD NEAMT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.