Dental Alliance
March 1, 2024

Prefect Adrian Niță: Astăzi, la ora 11:58, un incident rutier a avut loc pe E 85 în localitatea Traian, din comuna Săbăoani

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

O autocisternă s-a răsturnat în afara carosabilului, iar șoferul, în vârstă de 42 de ani, a reușit să se autoevacueze înainte de sosirea echipelor de intervenție.

La locul accidentului au sosit rapid un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Roman, dotat cu o autospecială de stingere și echipament pentru descarcerare, precum și un echipaj de ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean Roman. Autocisterna transporta substanțe nepericuloase și, după o evaluare vizuală atentă, s-a confirmat că nu există scurgeri.

Conducătorul autocisternei a primit asistență medicală la fața locului de către echipajul SAJ. Între timp, pompierii au luat măsuri de prevenire a incendiilor, inclusiv deconectarea bornelor bateriei vehiculului, precum și izolarea temporară a zonei.

După ce s-a verificat natura exactă a substanței transportate, pe baza documentelor de însoțire și în urma consultării destinatarului mărfii transportate, autoritățile competente – Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Inspectoratul Județean de Poliție – au decis reluarea circulației pe o singură bandă de mers, pentru a asigura siguranța participanților la trafic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.