Dental Alliance

June 16, 2024

Daniel Harpa, președintele PSD Neamț: „O experiență deosebită, împreună cu comunitatea romano-catolică din Săbăoani, cu prilejul sfințirii orgii istorice din Biserica „Sfântul Mihail”

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Lumină. Rezonanțe divine. Comuniune. O experiență deosebită am trăit astăzi împreună cu comunitatea romano- catolică din #Săbăoani, cu prilejul sfințirii orgii istorice din Biserica “Sfântul Mihail”.
Orga a fost restaurată și vă spun sincer sunetul ei înalță sufletul și te îndeamnă, dacă-l asculți cu inima, către fapte bune, speranță și caritate.
Aprecierea mea pentru părintele paroh Irinel-Iosif Iosub, pentru autoritățile civice și locale și toți cei implicați în restaurarea orgii istorice de la Săbăoani- o capodoperă arhitecturală și muzicală, despre care se spune că este donația Regelui Carol I.
Vă mulțumesc că m-ați primit printre voi, stimați locuitori ai comunei Săbăoani! Sunt creștin-ortodox, dar trebuie să recunosc: comunitatea unită de sunetul orgii din Săbăoani este una într-adevăr deosebită!
🙏Pe toți cei care trăiesc în pace și credință, ÎMPREUNĂ, pe meleagurile nemtene, îi asigur de respectul meu pentru valorile morale și creștine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.