Dental Alliance
April 2, 2023

DAS Roman este nominalizată la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială!

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Astăzi, Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România a dat startul competiţiei pentru premiile ce vor fi oferite în cadrul celei de-a a IX-a ediții a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială 2023. Pe parcursul întregii săptămâni, mai exact până luni, 27 februarie, profesioniștii din domeniul asistenței sociale care au fost nominalizați, pot fi votați online.Printre nominalizările la premiile ce se vor acorda în cadrul galei din acest an se regăseşte şi Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Roman, la secțiunea Premiul pentru asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare.
Datorită activității susținute, a rezultatelor obținute în 2022 și a sprijinului oferit de întreaga echipă, doamna Otilia Pușcașu este nominalizată pentru acest premiu, putând fi votată online, gratuit, accesând link-ul:
Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială va avea loc pe 21 martie, pe scena Ateneului Român, fiind organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale. În funcție de rezultatele votului, vom putea fi parte a acestui eveniment, în care vom putea transmite un mesaj cu privire la conştientizarea contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap