Dental Alliance
March 22, 2023

Tânăr în scaun cu rotile, bătut şi înjunghiat în centrul Romanului!

YRY Residence

Un tânăr aflat într-un scaun cu rotile pentru persoane cu dizabilităţi a fost bătut cu bestialitate şi apoi înjunghiat în centrul oraşului Roman.

Fapta s-a petrecut pe data 19 februarie 2023, în jurul orei 02.00, în urma unui conflict între două grupuri de tineri.

„Prin ordonanţa din data de 19.02.2023, organele de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului au dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe  faptă prev. şi ped. de art. 193 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 113 Cod penal.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a dispus declinarea competenţei de soluţionare a cauzei către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, unde a fost înregistrată sub nr. 235/P/2023.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei din infracţiunea de lovire sau alte violenţe, prev. şi ped. de art. 193 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 113 Cod penal, în infracţiunea de tentativă de omor, prevăzută de art. 32 Cod penal raportat la art. 188 Cod penal cu aplicarea art. 113 Cod penal.

Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar la data de 20.02.2023, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Neamţ a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ şi a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile”, au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

 

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap