Dental Alliance
October 2, 2023

Minoră din Neamț dată dispărută

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către reprezentantul unui Complex de Servicii din Piatra Neamț cu privire la faptul că, SPĂTARIU ANA MARIA, în vârstă de 16 ani, a părăsit în mod voluntar, centrul din Piatra-Neamț unde era instituționalizată, și nu a mai revenit până în prezent.

Menționăm faptul că, la data de 20 februarie a.c., a fost primit acordul de mediatizare al cazului.

Semnalmente: înălţime – 1.55 m, greutate –50 de kilograme, păr șaten deschis, ochi căprui.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu o geacă, fără a se cunoaște culoarea acesteia, pantaloni tip jeans de culoare albastru, fiind încălțată cu adidași de culoare albă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceastea.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanelei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap