Dental Alliance
August 8, 2022

De când se răcorește. Prognoza meteo până la jumătatea lunii septembrie

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Temperaturile vor fi ușor mai coborâte decât cele normale săptămâna aceasta, apoi, la începutul lunii septembrie devin normale pentru începtul toamnei. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a realizat prognoza pentru următoarele 4 săptămâni.

16 – 23 august
Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, dar cu o abatere termică local pozitivă în sud-vest. Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă. 

23 – 30 august
Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în jumătatea nord-estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor deficitare în regiunile vestice și nord-vestice.

30 – 6 septembrie
Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, posibil ușor mai coborâte, local, în regiunile estice, dar și ușor mai ridicate în cele vestice. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sud- vestice, centrale și nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

6 – 13 septembrie
Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile sud-vestice. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu o ușoară tendință local deficitară.

(sursa: Mediafax)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.