Suplimente Alimentare Imunyze

Decizii importante la ședința Comitetului Director al AMR

Acoperisul1

Condor Resort
Am participat luni, 11 aprilie, la întrunirea Comitetului Director al AMR, alături de ministrul Educației, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor și reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, eveniment care s-a desfășurat la București.
Întâlnirea a fost structurată pe patru sesiuni, pentru fiecare domeniu de specialitate, în care fiecare coleg – membru al Comitetului Director a putut lua cuvântul, discutând cu reprezentanții ministerelor aflați în sală.
Au fost abordate subiecte de interes actual, privind stadiul desfășurării activităților incluse în componentele Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) la nivelul fiecărui minister, finanțarea învățământului antepreșcolar, precum și analiza situației referitoare la transportul local al elevilor din învățământul preuniversitar.
Evenimentul a fost unul deosebit de important, în urma căruia o mare parte din problemele ridicate de autoritățile locale și-au găsit rezolvarea în timpul discuțiilor, iar pentru altele s-a stabilit un calendar pentru rezolvarea lor. Totodata au fost discutate și anumite inițiative promovate de Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP), la nivelul administrațiilor publice locale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.