Demarează lucrările de modernizare a străzilor din Roman
San Marco Roman

Demarează lucrările de modernizare a străzilor din Roman

Au pornit stațiile de asfalt și vremea ne permite demararea unor lucrări de modernizare a străzilor cu covor asfaltic. Este vorba de programul multianual de reabilitare totală a arterelor din oraș și care a început deja, astăzi, cu asfaltarea completă a străzilor Toma Stelian, Spiru Haret, Maramureș și Olteniei. Se anunță câteva zile cu ploi, dar până la finele lunii, vrem să intrăm cu covor asfaltic și pe străzile Plevnei, Albinelor, Cerbului, Rodnei, Panait Moșoiu și Cucutei (tronsonul dintre strada Progresului și strada Bogdan Dragoș). După sărbători, vom asfalta străzile C.A. Rosetti, Calistrat Hogaș și Anton Pann.
În paralel, cu cele două echipe proprii, efectuăm plombări acolo unde cantitățile importante de zăpadă și ciclurile de îngheț-dezgheț au creat gropi în carosabil. Până când e gata proiectul de refacere a trecerii la nivel cu calea ferată înspre Iași, mai efectuăm noi reparații, la fel cum facem și pe Artera Roman Est. Așa cum știți, ne aflăm în proces, pentru ca instanța să decidă cine a greșit și asfaltul de pe această ocolitoare se tot strică. Miercuri, am convocat la Roman proiectantul și constructorul, pentru ca aceștia să se pronunțe și să ne lămurim asupra a ceea ce avem de făcut până când litigiul din instanță se va finaliza.
Vă voi ține permanent la curent cu ceea ce facem în oraș, pe fiecare obiectiv de investiții, pentru ca fiecare dintre dumneavoastră să știe, din sursă sigură, ceea ce se întâmplă în comunitatea noastră.

Lucian Micu

Primar, Municipiul Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.