Dental Alliance

July 23, 2024

DENTIX- continua cercetare si dezvoltare pentru asigurarea sanatatii cavitatii bucale

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Ca o incununare a eforturilor intinse de-a lungul anilor in cercetarea imunoterapiei in patologia cavitatii orale, este dezvoltarea, impreuna cu partenerii si colegii de cercetare,dar si alaturi de mediul academic , a unor produse revolutionare de protectie a cavitatii orale si tratament eficient a leziunilor bucale,dar si de reechilibrare eficienta a microbiomului oral .
Printre aceste produse este si sinbioticul imunoactiv ” Imunyze cu Inulina si tulpini bacteriene benefice vii “.
Imunyze Complex Imunoactiv cu Inulina si bacterii benefice
– contine un mix de patru tulpini benefice , dovedite clinic si stiintific ce ajuta la refacerea microflorei intestinale si a microbiomului cavitatii bucale.
Concentratia de culturi vii din produsul Imunyze este de 1 miliard CFU (unitati formatoare de colonii) per capsula.
Tulpinile de bacterii benefice din componenta simbioticului Imunyze actioneaza la nivelul cavitatii bucale impotriva bacteriilor patologice, cauzatoare a respiratiei urat mirositoare, a cariilor dentare si a inflamatiei gingivale si parodontale.
Complexul Imunyze asigura o fundatie puternica sanatatii cavitatii bucale si un microbiom oral sanatos si echilibrat.
In acelasi timp , la nivelul tractului intestinal, ele refac flora acestuia, regleaza tranzitul,intaresc imunitatea organismului si limiteaza dezvoltarea tulpinilor microbiene nocive.
Modul cum actioneaza cele 4 tulpini de bacterii benefice in cavitatea orala:
● Streptococcus salivarius : asigura suportul pentru sanatatea cavitatii bucale, dar si a gatului , indeparteaza respiratia urat mirositoare;
● Lacobacillus plantarum : inhiba proliferarea speciilor patogene ca P.gingivalis, ce cauzeaza inflamatia gingivala si parodontala;
● Lactobacillus rhamnosus : lupta impotriva microbilor ca Streptococcus mutans, unul dintre principalii agenti patogeni implicati in aparitia cariilor dentare;
● Lactobacillus reuteri: imbunatateste imunitatea orala si ajuta la scaderea numarului de tulpini patogene ce determina inflamatia gingivala si respiratia urat mirositoare.
Pe langa cele patru tulpini, complexul contine:
Lizozim, compus natural cu proprietati antimicrobiene si antivirale;
Fractii proteice biologic imunoactive, cu rol esenţial ȋn asigurarea imunitãţii cavitãţii bucale si a mucoasei intestinale ȋmpotriva factorilor microbieni, dar şi ȋn regenerarea mucoasei gingivale;
Inulina, complex de fibre solubile naturale, ce faciliteaza dezvoltarea tulpinilor microbiene benefice de la nivelul mucoasei intestinale si a celei din cavitatea bucala.
– Vitamina C, care asigura suport in sanatatea parodontala datorita rolului esential pe care il are in sinteza colagenului ce intra in componenta mucoasei gingivale ,a ligamentelor periodontale,a cementului radicular si osului alveolar.Antioxidant puternic,inactiveaza factorii stresului oxidativ ce afecteaza structura si functiile tesuturilor cavitatii bucale. Faciliteaza insanatosirea tesuturilor parodontale agresate de diversi factori microbieni sau de alta natura.
Pentru programări și consultatii :
0745574013

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.