Dental Alliance

July 23, 2024

Deputat Laurențiu Leoreanu: Am votat reducerea vârstei minime de obținere a unui permis pentru categoriile C, CE, D, DE, astfel:

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Dinamica forței de muncă din România este foarte importantă pentru dezvoltarea economiei naționale, astfel încât avem obligația de a lua toate măsurile necesare sprijinirii domeniilor sensibile din acest punct de vedere.
Am votat, alături de colegii mei din Partidul Național Liberal, reducerea vârstei minime de obținere a unui permis pentru categoriile C, CE, D, DE, astfel:
*pentru categoriile C și CE, vârsta minimă se reduce de la 21 la 18 ani.
*pentru categoriile D și DE, vârsta minimă se reduce de la 24 la 21 de ani.
Este o măsură care vine în sprijinul industriei de transporturi din România, o ramură importantă inclusiv în contextul european, dar care se confruntă cu un deficit grav de personal. Este o direcție de abordare care se regăsește și în alte 17 state din Europa, iar noi aveam obligația de a ne alinia la aceste măsuri, pentru a putea fi în continuare competitivi pe piață.
Guvernul României sub coordonarea PNL, caută mereu soluții de dinamizare a economiei, cu măsuri viabile, atât pe termen scurt, cât mai ales pe termen mediu și lung, concentrat în special pe domeniile în care România are un cuvânt de spus pe piața internațională.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.