January 16, 2022

Deputat Laurențiu Leoreanu : Aprobarea PNRR e un semnal puternic de încredere în evoluția României!

Anul trecut, România a negociat cu succes alocarea a peste 29 miliarde de Euro pentru următorii 6 ani, în cadrul Mecanismului European de Redresare și Reziliență.
O prefinanțare de 3,8 miliarde euro va veni în România încă de la sfârșitul acestui an, în aproximativ două luni de zile.
O treime din fondurile pentru România sunt alocate pentru transport! Este, de departe, cea mai mare alocare pentru sectorul transport din oricare dintre țările UE, iar aici se regăsesc și proiectele pe care eu, alături de colegii mei, le-am susținut cu ardoare – autostrăzile A7 ( autostrada Moldova ) și A8 ( autostrada Unirii).
Prin PNRR vom finanța investițiile vitale dezvoltării și creșterii nivelului de trai (autostrăzi, școli, spitale), dar se vor face și reforme sistemice care vor ridica calitatea vieții, atât pentru generația actuală, dar și pentru generațiile viitoare.
Aceste investiții în infrastructură, realizate cu fondurile obținute prin PNRR, vor produce creștere economică care vreau, în mod imperios, să se regăsească și în buzunarele românilor!
„Ne unim forțele pentru a trece împreună prin cea mai profundă criză economică globală din ultimele decenii!”, a declarat președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, înainte de sosirea la București.
Fac apel la toti partenerii, care și-au asumat modernizarea României, să fie parte activă și responsabilă la acest nou început, alături de noi toți, cei care credem cu tărie în acest deziderat, pentru că altfel românii nu îi vor ierta pe cei care au pericilitat șansa dezvoltării României prin PNRR.
Avem o mare șansă și este important să nu o ratăm!
Acum trebuie să se vadă buna-credință, abnegația, caracterul, onoarea și demnitatea, implicarea și determinarea oamenilor politici, pentru a ne atinge țintele propuse pentru România și pentru fiecare român.
La muncă serioasă stimați oameni politici, dragi colegi din administrație și din toate instituțiile publice! E șansa României, iar eu voi fi parte și voi sprijini întotdeauna echipele serioase, harnice și implicate!
Dumnezeu să ne ajute, dar să începem cu a ne ajuta noi, pe noi!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.