January 24, 2022

Deputat Oana Bulai: PSD a depus azi moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu!

Nu mai avem timp de pierdut, iar acest Guvern trebuie să plece acasă cât mai curând! Efectiv România nu mai poate continua cu acest Executiv al incompetenței și nepăsării. Sănătatea, economia, învățământul, toate domeniile cheie ale țării sunt în mare impas din cauza acestui Guvern.
Astăzi, PSD a depus o moțiune care poate intra pe circuitul de dezbatere parlamentară imediat! Titlul moțiunii este unul sugestiv pentru tot ce se întâmplă în țară: STOP sărăciei, scumpirilor și penalilor! JOS GUVERNUL CÎȚU!
De câteva săptămâni bune moțiunea depusă de USR-PLUS și AUR s-a încurcat în proceduri. Acest lucru a dat posibilitatea Guvernului Cîțu să o atace la CCR și să amâne plecarea de la guvernare.
Am depus această moțiune pentru că nu vrem să ne mai încurcăm în proceduri! Nu vrem să dăm șansa acestui Guvern să mai atace încă o dată și încă o dată moțiunea depusă de USR-PLUS și AUR, iar în acest fel să mai rămână în funcție la nesfârșit.
Este clar că acest Guvern trebuie să plece acasă cât mai curând! Dacă cei din USR-PLUS sunt serioși în privința înlăturării Guvernului Cîțu, atunci să vină și să voteze moțiunea depusă de PSD.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.