Dental Alliance
October 2, 2023

Deputat Laurențiu Leoreanu: Astăzi, am participat la deschiderea “Raliului Romașcan”, eveniment inițiat de Clubul de Automobilism Sportiv “Roman-Vodă Racing Team”

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Este atât de frumos și încurajator să vezi vibrația și implicarea tinerilor romașcani în evenimente care aduc energie și culoare comunității.
Astăzi, am participat la deschiderea “Raliului Romașcan”, eveniment inițiat de Clubul de Automobilism Sportiv “Roman-Vodă Racing Team”, sub coordonarea lui David Băetabu, un tânăr pasionat de lumea motosportului și care a reușit să aducă in jurul său tinerii romașcani care îi împărtășesc pasiunea.
Fie că vorbim despre expozitia auto, fie că ne referim la probele de îndemânare, este un eveniment care ne arată că Romanul are viață și capacitatea de a crea, atât timp cât există dorință, pasiune și muncă!
Felicitări și succes!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap