Dental Alliance
March 2, 2024

Deputat Laurențiu Leoreanu: Ca fost profesor, nu pot rămâne indiferent la problemele colegilor mei de breaslă, iar când sunt atinși cei din sistemul de învățământ romașcan, nivelul meu de implicare devine și mai activ.

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Ca fost profesor, nu pot rămâne indiferent la problemele colegilor mei de breaslă, iar când sunt atinși cei din sistemul de învățământ romașcan, nivelul meu de implicare devine și mai activ.
Există o prevedere ca profesorii să declare, în fiecare an, în scris, pe propria răspundere, interesele pe care le au, inclusiv că nu fac meditaţii (plătite) cu elevii de la clasele la care predau.
Am fost informat că există o presiune asupra cadrelor didactice să depună această declarație în zilele următoare, cu titlu imperativ.
Am sesizat acest lucru doamnei Ligia Deca, Ministrul Învățământului, care mi-a confirmat faptul că temenul de depunere a acestor declarațiilor de interese este 31 decembrie 2024, conform legii, iar că presiunea asupra profesorilor este total nejustificată. Totodată, doamna ministru m-a asigurat că va veni de urgență cu precizările necesare pe acest subiect, pentru a nu exista nicio formă de abuz.
Mulțumesc doamnei ministru pentru deschidere și implicare, iar pe colegii mei profesori îi asigur că am fost, sunt și voi fi mereu aproape de ei cu toată energia de care dispun.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.