Dental Alliance
March 2, 2024

Ofițer DGA reținut de procurori în Neamț, conducea fără permis

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

La data de 27 decembrie 2023, în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat, pe strada Alexandru cel Bun, din Piatra-Neamț, un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 48 de ani, din București.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, femeia în cauză avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

Polițiștii au continuat cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în perioada decembrie 2023- ianuarie 2024, persoana în cauză ar fi condus de mai multe ori autoturismul, deși avea permisul de conducere suspendat.

La data de 5 februarie a.c., față de aceasta a fost pus în executare un mandat de aducere.

În urma materialului probator administrat, față de femeia de 48 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca la data de 6 februarie a.c., aceasta să fie prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Facem precizarea că pe tot parcursul cercetării penale am beneficiat de suportul Serviciului Județean Anticorupție Neamț.

IPJ Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.