Dental Alliance
September 23, 2023

Deputat Laurențiu Leoreanu: Comisiile parlamentare audiază propunerile pentru funcțiile de ministru al Afacerilor Interne și de ministru al Apărării Naționale: Cătălin-Marian Predoiu și Angel Tîlvăr în atenția membrilor

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

În cursul zilei de ieri, alături de membrii Comisiilor, reunite, de apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților și Senat, am audiat cele două persoane propuse pentru ocuparea funcțiilor de ministru al Afacerilor Interne, respectiv de ministru al Apărării Naționale în persoanele domnului Cătălin-Marian Predoiu, respectiv a domnului Angel Tîlvăr.
Au fost prezentate obiectivele Programului de Guvernare, în domeniile afaceri interne și apărare, în concordanță cu fluiditatea evolutivă şi impredictibilitatea mediului internaţional de securitate din proximitatea României, care a dus la o recalibrare a determinantelor acestuia: riscuri, ameninţări, vulnerabilităţi, pericole, urmate, așa cum era firesc, de un dialog fundamentat pe întrebările ridicate din partea membrilor celor două comisii.
Apartenența la NATO și UE creşte responsibilităţile actuale ale României în materie de securitate şi apărare, care nu se mai limitează doar la securitatea şi apărarea teritoriului naţional. Construcţia noii identităţi europene şi euroatlantice constituie o cerinţă esenţială pentru securitatea naţională a României, toate acestea bazându-se pe stabilitatea politică internă, prilej cu care cei doi miniștrii au primit avize favorabile.
Le urez mult succes și putere de muncă în activitatea pe care o vor desfășura în domeniul apărării, ordinii publice și siguranței naționale.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap