Dental Alliance
April 2, 2023

Deputat Laurențiu Leoreanu: Împreună cu colegii din Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, am primit o delegație de cursanți ai Colegiului de Război al Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Împreună cu colegii din Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, am primit o delegație de cursanți ai Colegiului de Război al Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii. A fost un prilej bun pentru a le transmite viitorilor lideri ai Armatei Statelor Unite ale Americii câteva elemente despre securitatea din regiunea extinsă a Mării Negre, punând accent pe războiul din Ucraina.
A fost un dialog consistent și constructiv, în care am reiterat eforturile României în direcția consolidării posturii de apărare și descurajare, în dezvoltarea și desfășurarea unor capabilități robuste și reziliente împotriva politicilor asertive ale unor actori statali cu vocație hegemonică, dar și în asumarea a 2,5% din PIB pentru înzestrare.
Un subiect distinct al discuției l-a constituit modernizarea și operaționalizarea eficientă a resurselor, în contextul războiului din Ucraina, care se dovedește a fi unul cronofag și care va testa capacitatea de reziliență organizațională și societală a țării noastre.
În final, le-am transmit cursanților că România este un partener de încredere la nivelul alianțelor din care face parte, că își va asuma și în continuare rolul de furnizor de securitate în regiune și că ne vom concentra eforturile pentru a păstra stabilitatea în regiune.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap