Dental Alliance
November 28, 2023

Deputat Laurențiu Leoreanu: Mă bucur să vă informez că premierul Nicolae Ciucă, a semnat Acordul de Parteneriat 2021-2027, ceea ce înseamnă că România va beneficia de încă 31 de miliarde de euro

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Alături de colegii mei din Partidul Național Liberal, suntem concentrați pe atragerea de fonduri europene nerabursabile și orientarea lor spre domenii vitale pentru dezvoltarea României pe termen mediu și lung!
Mă bucur să vă informez că premierul Nicolae Ciucă, președintele PNL, a semnat Acordul de Parteneriat 2021-2027, ceea ce înseamnă că România va beneficia de încă 31 de miliarde de euro, fonduri ce vor fi alocate pentru modernizarea țării, prin Politica de Coeziune.
Sunt vizate proiecte esențiale pentru domenii de maxim interes la nivel național și regional: infrastructura de transport, sănătate, dezvoltare durabilă, dezvoltare inteligentă și digitalizare, precum și programe de educație, locuri de muncă, incluziune și demnitate socială.
Aceast moment, la care au participat și Comisarul European pentru Coeziune și Reforme, Elisa Ferreira, precum și ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, subliniază parcursul ferm al României spre modernitate și dezvoltare, obiectivele principale ale guvernării liberale.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap