Dental Alliance
March 4, 2024

Deputat Laurențiu Leoreanu: Nu poate exista economie puternică, dezvoltare, fără un mediu privat dinamic și puternic

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Nu poate exista economie puternică, dezvoltare, fără un mediu privat dinamic și puternic. Partidul Național Liberal este fundamental orientat pe susținerea mediului privat, a antreprenorilor români și astfel creșterea competitivității afacerilor românești la nivel local și european.
O nouă veste bună pentru întreprinderile locale vine de la primul ministru Nicolae Ciucă, președintele PNL – deblocarea a 724 milioane de euro, garanții financiare alocate Romaniei prin Fondul InvestEU, finanțări ce vor viza nevoile din zona capitalului de lucru, tranziție ecologică, eficiență energetică, energie regenerabilă în sectorul rezidențial și al construcțiilor.
Mai mult, premierul a anunțat înființarea Băncii de Investiții și Dezvoltare, proiect asumat ca obiectiv în cadrul PNRR și prin programul de guvernare, având scopul de a crește accesul antreprenorilor români la finanțare.
Susținerea mediului de afaceri din România înseamnă o economie puternică, sustenabilă, competitivitate, salarii mai mari și stabilitate, iar Partidul Național Liberal înțelege acest aspect, concentrându-și eforturile guvernamentale în acest sens.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.