Dental Alliance
March 24, 2023

Accident cu o autospecială încărcată cu butelii și o mașină, în Neamț. O persoană a fost rănită

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane a avut loc, luni la amiază pe DN 15, în Neamț. În eveniment au fost implicate o autospecială de transport butelii și o mașină.

Potrivit IPJ Neamț, la data de 10 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15, în localitatea Costișa.

Din cercetări preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, impactul a avut loc între o autospecială ce transporta butelii de gaz, condusă de un bărbat, de 62 de ani și un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, ambii din județul Constanța.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei pasagere de 60 de ani, din autoturismul condus de bărbatul de 65 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap