Dental Alliance
March 24, 2023

Deputat Laurențiu Leoreanu: Organizatorii de jocuri de noroc vor fi obligați să constituie, completeze și să utilizeze o bază de date generalizată la nivel național, în care persoanele indezirabile sau care s-au auto-exclus prin conștientizarea acestui viciu să nu primească acces

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Dependența de jocurile de noroc este o problemă care tinde să devină din ce în ce mai gravă, având implicații multiple, complexe și care pun bazele unor adevărate drame la nivel personal, familial, social. Vedem cum această realitate ne acaparează zi de zi, iar măsurile de prevenție trebuie implementate cît mai rapid.
Nu putem rămâne indiferenți, iar tocmai din acest motiv, am votat în Camera Deputaților, for decizional, un proiect de lege prin care se va exercita un control mai atent asupra persoanelor care sunt dependente de jocurile de noroc.
Astfel, organizatorii de jocuri de noroc vor fi obligați să constituie, completeze și să utilizeze o bază de date generalizată la nivel național, în care persoanele indezirabile sau care s-au auto-exclus prin conștientizarea acestui viciu să nu primească acces, fiind o formă fermă, dar necesară în stoparea acestui flagel care ne acaparează societatea. Acestă măsură nu trebuie înțeleasă limitativ, ca un factor coercitiv, ci ca un instrument care vine în sprijinul celor care și-au asumat problema la nivel personal, dar și în ajutorul familiilor afectate de drama creată.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap