Dental Alliance

June 16, 2024

Deputat Laurențiu Leoreanu: Partidul Național Liberal ARE soluții pentru podul de la Luțca!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Împreună cu domnul George Lazăr, președintele PNL Neamț și domnul senator Eugen Țapu-Nazare, am propus către Guvernul României, condus de premierul liberal Nicolae Ionel Ciucă, repartizarea sumei de 3,42 milioane de lei pentru începrerea lucrărilor de reconstrucție a podului peste râul Siret și pentru care se pare că alții nu au reusit să găsească soluții până acum.
Amendamentul – depus de către parlamentarii PNL din Neamț – la care s-au alăturat și alți parlamentari din județ, a fost inclus și votat în Legea Bugetului de Stat pentru anul 2023, astfel încît vorbim despre o finanțare sigură! Această sumă este suficientă pentru a se demara construcția unui pod nou, esențial pentru cei peste 20.000 de nemțeni afectați.
Situația podului de la Luțca a fost un punct important pe agenda mea de lucru, iar imediat după dramatica prăbușire a acestuia, alături de colegii mei George Lazăr și Eugen Țapu-Nazare, am demarat o serie de discuții cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă, discuții care iată, acum, capătă formă concretă – avem finanțarea necesară pentru a începe construcția.
Mai mult, vă promit că voi urmări cu mare atenție felul în care acești bani vor fi investiți, iar în funcție de dinamica lucrărilor avem asigurarea că vor fi alocate toate sumele necesare din Fondul de rezervă aflat la dispoziția premierului, astfel încît podul să fie cît mai rapid edificat. De altfel, premierul Nicolae Ciucă dorește să-și asume acest obiectiv ca proiect guvernamental, ceea ce ar asigura finanțarea și evident finalizarea obiectivului în bune condiții. Concluzia este că promitem ce putem face și atunci, facem ce am promis!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.