Dental Alliance
October 2, 2023

Scena Naşterii Domnului va fi reprodusă de Crăciun, la Roman!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

În această perioadă încărcată de evenimente frumoase, cadouri și decorațiuni, este important să rămânem ancorați la adevărata semnificație a Crăciunului. 25 decembrie nu înseamnă numai să dăruiești și să primești, în centrul sărbătorii aflându-se nașterea Domnului Isus Hristos.
Pentru a fi mai aproape de acest mesaj al sărbătorii, o iesle în mărime naturală, de 4×3 metri, va fi amplasată în Piața Roman Vodă în perioada 23 – 26 decembrie. Scena Nașterii Domnului va fi reprodusă minuțios, fiind realizată ieslea cu fân, țarcul pentru animale, pereţii din lemn de răşinoase şi acoperişul din stuf.
Sfânta Fecioară Maria, Iosif, Isus, cei trei magi care aduc smirnă, aur şi tămâie, Îngerul, cu toții vor fi reprezentați. Nu este vorba de manechine în mărime naturală, ci de persoane care vor fi „actori” pentru câteva zile. Pe lângă acestea, vor exista şi animale vii care vor completa scena nașterii.
Evenimentul va fi realizat cu sprijinul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din municipiul Roman, precum și cu sprijinul Școlii Primare „Mărgăritare”.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap