Dental Alliance

June 20, 2024

Deputat Laurențiu Leoreanu: Partidul Național Liberal este orientat spre toate clasele sociale și profesionale

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Partidul Național Liberal este orientat spre toate clasele sociale și profesionale, iar pe parcursul a trei ani, ai guvernărilor liberale, pensiile s-au majorat cu peste 40%, punctul de pensie crescând de la valoarea de 1265 lei (în anul 2020), la 1785 lei (în prezent).
Pentru anul 2024, creșterea se va impune în două etape: de la 1 ianuarie, pensia va fi ajustată cu 13,8%, rata inflației, iar din 1 septembrie vor intra în plată recalculările pensiilor conform noii legi.
Noua lege a pensiilor pune în prim-plan echitabilitatea, după implementare mulți dintre pensionari beneficiind de o creștere a venitului, iar ce este și mai important – nicio pensie nu va scădea.
Totodată, femeile care au născut și crescut mai mulți copii până la vârsta de 16 ani, pot beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu o durată de până la 3 ani și 6 luni.
Ne dorim ca prin implemetarea noilor reglementări să fie diminuate la maxim orice discrepanțe raportate la situații similare, așa cum a fost până acum, iar noi, liberalii, vom continua să ne concentrăm pe valorile cheie – solidaritate și echitabilitate, păstrând fibra respectului profund pentru seniorii care prin munca lor au construit tot ceea ce inseamnă pentru noi, azi, viață!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.