Dental Alliance
December 4, 2023

Valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până la 31 martie 2024

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până la 31 martie 2024, pentru a acoperi întregul sezon rece. Comisia Europeană a fost de acord cu solicitarea autorităților române de extindere cu încă trei luni a posibilității utilizării acestor ajutoare de plată. Decizia este un avantaj pentru cei aproximativ două milioane de beneficiari ai acestor carduri.
Ajutoarele venite prin intermediul cardurilor de energie au fost doar una dintre măsurile create de guvernul Nicolae Ciucă în scopul protejării românilor vulnerabili de creșterile tarifelor la utilități. Cu aceste carduri se poate achita o parte, integralitatea sau mai multe facturi la electricitate, gaz, lemn de foc, agent termic ori alte materiale folosite la încălzire.
Cardurile de energie au fost create de ministrul liberal al Proiectelor și Europene, Marcel Boloș și aprobate de premierul PNL Nicolae Ciucă. Marcel Boloș și echipa sa au negociat cu Comisia Europeană toate coordonatele acestui pachet de sprijin pentru populație.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap