Dental Alliance
February 21, 2024

Deputat Laurențiu Leoreanu: Partidul Național Liberal înseamnă modernitate, eficiența și dinamică!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Vă informez că a fost implementată modalitatea de programare online pentru depunerea cererilor de pașapoarte, prin integrarea acestui serviciu, în mod simplificat și intuitiv, în hub-ul de servicii al Ministerului Afacerilor Interne (hub.mai.gov.ro).
Acum, intervalul de programare este cuprins între ziua curentă și următoarele 90 de zile calendaristice, iar nivelul de securitate al datelor a fost optimizat, acest serviciu fiind util in special persoanelor care fie nu se află momentan în țară, fie caută o variantă comodă de reducere a timpului alocat acestui serviciu.
Reamintesc și de posibilitatea eliberării online a certificatului de cazier judiciar și a avizelor M.A.I. pentru documentații de urbanism, amenajarea teritoriului, pentru obținerea autorizațiilor de construire/desființare, tot pe platforma hub.mai.gov.ro
Digitalizarea serviciilor publice, reducerea birocrației și eliminarea cozilor la ghișee, extinderea serviciilor online în beneficiul cetățenilor sunt o prioritate pentru guvernarea PNL, iar în acest sens facem pași majori și rapizi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.