Dental Alliance
March 5, 2024

Protest pe malul gropii, la Roman, cu undița în mână

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Oamenii ajung să atragă atenția asupra unor probleme, în modurile cele mai inedite, mai ales atunci când sunt convinși că problema nu va fi niciodată rezolvată, sau când le-a ajuns cuțitul la os.

Probabil că în una din aceste situații se găsește și romașcanul care s-a fotografiat cu undița în mână, pe malul unei gropi în asfalt, din zona Pieței Mici, din municipiul Roman. Acesta a postat imaginea pe unul din grupurile municipiului, de pe Facebook, încercând să atragă atenția autorităților asupra unei probleme care trenează de ceva vreme și pe care locuitorii din zonă o doresc rezolvată.

În zona respectivă, atât străzile, cât și trotuarele sunt distruse de camioanele care fac aprovizionarea Pieței și a depozitelor, susțin locuitorii. Alții dau vina pe intervențiile la rețeaua de apă și canal, care au deteriorat infrastructura. Cert este că, în timp, aceste neplăceri au dus la formarea unor adevărate cratere în asfalt. Destul de mari încât să se poată pescui în ele, așa cum arată fotografia postată pe rețelele de socializare și preluată inclusiv de presa națională.

Primăria Municipiului Roman a transmis că problema a fost discutată pe data de 21 martie şi că, în cel mai scurt timp, se va interveni pentru remediere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.