Dental Alliance
March 5, 2024

Deputat Laurențiu Leoreanu: România este stat membru UE și NATO, avem cele mai puternice garanții de securitate și românii nu au de ce să se teamă

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Astăzi, în ședința comună a celor două Comisii de apărare, ordine publică și siguranță națională pe care am prezidat-o împreună cu doamna senator Nicoleta Pauliuc – președinta comisiei din Senat, au fost avizate favorabil bugetele MAI, SPP, STS, ORNISS și MApN. De aici, acestea vor merge la votul final din plenul reunit al celor două Camere. Sperăm că votul va avea loc miercuri, când dorim să avem buget aprobat în Parlamentul României!
Mai mult ca niciodată, cu un război la graniță, cu o atmosferă mondială tensionată, România trebuie să acorde o importanță deosebită finanțării instituțiilor de forță. Trebuie să îi facem pe români să se simtă în siguranță, mai ales într-un an deosebit de dificil, cu 4 rânduri de alegeri, în care există riscul ca amenințările de tot felul, inclusiv cele hibride, să își facă simțită prezența.
România este stat membru UE și NATO, avem cele mai puternice garanții de securitate și românii nu au de ce să se teamă, dar este vital să investim în propriile noastre forțe de apărare. Pacea o asigurăm, pregatindu-ne responsabil și continuu pentru apărare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.