Dental Alliance

July 23, 2024

Deputat Laurențiu Leoreanu: Să avem un an nou plin de succes, de împlinire și tot ce e mai bun, cu prosperitate și depășirea tuturor celor rele! Știu ca împreună așa va fi

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Cu suflet deschis, cu încredere și credință, cu speranță și dedicare, la pasul între ani, m-am regăsit acolo unde mi-e mereu inima și gândul, între romașcanii frumoși și demni, în minunata noastră urbe încărcată de istorie.
În sinceră rugăciune, cu mulțumire și pentru mai bine, împreună cu peste 100 de credincioși, am participat la slujba de seară, vecernia hramului bisericii “Sfântul Vasile cel Mare” – Roman, alături de un sobor de preoți romașcani, care au slujit aducând sfântă binecuvântare prin puterea marelui ierarh Vasile, acoperindu-ne viața și sufletul, cu putere și lumină, în unitate și înțelegere.
La miezul nopții, la trecerea dintre ani, cu imensă energie, cu respect pentru comunitate, lăsând greul în spate, ne-am încărcat cu esența unui viitor mai bun, născut din construcția trecutului, depășind piedici care prin colaborare și unitate au devenit atât de mici.
Municipiul Roman merită respect, iar vocea noastră trebuie să fie auzită. Eu voi fi mereu în vârful acestei lupte pentru romașcani, cerând nu imposibilul, ci drepturile care ni se cuvin!
Vă mulțumesc pentru încredere, pentru energia dumneavoastră, pentru că doar împreună putem reuși, indiferent de piedicile care ni se pun din exteriorul și, din păcate, uneori, din interiorul comunității noastre.
Să avem un an nou plin de succes, de împlinire și tot ce e mai bun, cu prosperitate și depășirea tuturor celor rele! Știu ca împreună așa va fi!
La mulți ani, Roman!
La mulți ani, romașcani!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.