Dental Alliance
March 2, 2024

O Educatoare Dedicată și Iubită, Elena Enache, a Plecat Astăzi la Cele Veșnice

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Generații Întregi Își Aduc Omagiul la Înmormântarea de Miercuri, 3 ianuarie 2023

 

Astăzi, comunitatea din satul Cotu Vames plânge pierderea unei personalități emblematice, Dna. Educatoare Elena Enache, care a trecut la cele veșnice. Cu o carieră deosebită în domeniul educației, doamna Enache a crescut și educat generații întregi de copii, mulți dintre aceștia devenind astăzi bunici și părinți dedicați sau oameni cu o educație solidă.

Dna. Coca, colegă și prietenă de-o viață, rememorează cu afecțiune amintirile alături de doamna Educatoare Enache: “Elena a fost o prezență constantă în viața noastră, un model de devotament și pasiune pentru educație. A contribuit la formarea și dezvoltarea multor tinere minți, lăsându-și amprenta în inimile noastre.”

Cei care au cunoscut-o pe doamna Enache și care simt un sentiment de compasiune sunt așteptați să îi aducă un ultim omagiu la Capela Bisericii Sf. Dimitrie din satul Cotu Vames. Ceremonia de înmormântare va avea loc miercuri, 3 ianuarie 2023, începând cu ora 12.00.

Comunitatea întreagă își exprimă condoleanțele familiei îndurerate și împărtășește durerea pierderii acestei personalități deosebite. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace, iar amintirea sa să rămână vie în inimile celor pe care i-a influențat și iubit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.