Dental Alliance
December 11, 2023

Deputat Laurențiu Leoreanu: Un vis al locuitorilor din zona Moldovei începe, în sfârșit, să prindă contur: Autostrada Unirii-A8!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Am participat ieri, 20 septembrie, împreună cu domnul George Lazăr, președintele PNL Neamț, la semnarea, de către domnul Cristian Pistol, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), contractului pentru secțiunea lll a autostrăzii Târgu Mureș – Târgu Neamț – Iași, mai exact porțiunea Leghin – Târgu Neamț.
Proiectul, în valoare de 1,56 miliarde de lei, este finanțat din bani europeni, prin PNRR și vizează o porțiune de 30 km, iar lucrarea trebuie să fie finalizată în 30 de luni.
Nu pot să nu vă reamintesc că acest proiect de suflet, Autostrada Unirii – A8, a fost deblocat de guvernările liberale și că întregul județ Neamț va avea beneficii majore ca urmare a finalizării acestui proiect. Pornind de la stimularea relațiilor economice și a noilor investiții, până la facilitarea unui drum cu mașina mai sigur și mai rapid pentru fiecare nemțean, Autostrada A8 reprezintă o mare oportunitate pentru zona noastră. Recunosc că azi am fost foarte bucuros și emoționat!
Mulțumesc pentru invitație, domnului Cătălin Urtoi, consilier onorific al Ministrului transporturilor, membru fondator al Asociației “Împreună pentru A8”, unul dintre cei care supervizează cu mare atenție evoluția proiectelor axelor A7 și A8.
Ținem aproape de Ministerul Transporturilor cu tot ce e nevoie, pentru a ne asigura că lucrarea se va finaliza în condiții de calitate și la termen. Urmărim activ, în continuare, cu mare interes, ca Autostrada A8 să devină realitate! Moldova merită și are mare nevoie de acest proiect!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap