Dental Alliance
March 22, 2023

Deputat Laurențiu Leoreanu: Voi continua să sprijin, prin toate mijloacele instituționale pe care le am la îndemână, interesele romașcanilor

YRY Residence

Împreună cu domnul Leonard Achiriloaei, Primarul Municipiului Roman, am avut o serie de discuții la Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, cu domnul ministru secretar de stat Claudiu Vasile Răcuci, vizând o serie de detalii a două proiecte foarte importante pentru romașcani, depuse spre finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, iar aici mă refer la „Reabilitare rezervor 5000 m.c.” și „Modernizare Artera Roman-Est, DJ 207 Strada Plopilor – DN2”.
Vorbim despre peste 27 de milioane de lei atrași în municipiul Roman, pentru cele două proiecte menționate, care se adaugă la zecile de milioane atrase din fonduri europene în ultimii ani și care ating toate domeniile de interes pentru romașcani: unități medicale, unități școlare, infrastructură urbană, mediu, divertisment, reabilitare termică, digitalizare, eficientizare energetică, etc.
Reabilitarea celui mai mare rezervor de apă din Roman, precum și a instalațiilor aferente, este un pas concret spre alimentarea continuă cu apă a orașului, iată, asumată de municipalitate prin atragerea de fonduri nerambursabile. Se va continua și cu modernizarea rețelelor din oraș, dar așteptăm investiții măcar la fel de mari și din partea companiei județene ApaServ, cea care încasează de la romașcani și care are obligația contractuală de a înlocui rețelele cu probleme.
Unii au păreri, noi avem soluții! Voi continua să sprijin, prin toate mijloacele instituționale pe care le am la îndemână, interesele romașcanilor, pentru că reprezint o comunitate care merită doar servicii de calitate!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap