Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Primar Leonard Achiriloaei: Rămân preocupat de rezolvarea proiectelor importante pentru municipiul Roman!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Astăzi, am fost prezent la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, acolo unde împreună cu domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu, m-am interesat de stadiul proiectelor majore depuse în cadrul Programului Național „Anghel Saligny” – reabilitarea rezervorului de 5000 de metri cubi de la Gară și modernizarea Arterei Roman Est.
Discuția s-a purtat în prezența domnului secretar de stat Claudiu Vasile Răcuci – coordonatul programului „Anghel Saligny” din partea Guvernului României.
Suntem astfel pe ultima sută de metri pentru pregătirea și începerea demersurilor de reabilitare a celui mai mare rezervor de apă din strada Mihai Viteazu, o investiție de 4,9 milioane de lei. Lucrările propuse spre executare presupun refacerea pereților rezervorului prin remedierea fisurilor apărute, refacerea tencuielilor și a hidroizolației și schimbarea componentei hidraulice. Toate acestea, vor asigura o rezervă sigură de apă în municipiul Roman.
Cea de-a doua investiție importantă este modernizarea Arterei Roman Est, pentru care a fost alocată suma de 23 milioane lei, având în vedere starea actuală a drumului și nevoia stringentă de a crea condiții optime pentru desfășurarea traficului greu pe această centură ocolitoare.
Așteptăm ca în cel mai scurt timp să putem semna contractele de finanțare și să începem lucrările la aceste obiective de interes major.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.