Dental Alliance
December 9, 2023

Deputat Mara Calista: Am semnat și votat pentru adoptarea Legii pentru completarea Legii nr. 273 din 2004 privind procedura adopției prin care majorăm durata concediului de acomodare de care poate beneficia adoptatorul la maximum 2 ani!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Orice copil merită iubire și atenție din partea părinților! De aceea am semnat și votat pentru adoptarea Legii pentru completarea Legii nr. 273 din 2004 privind procedura adopției prin care majorăm durata concediului de acomodare de care poate beneficia adoptatorul la maximum 2 ani!
Concediul poate fi luat fie de mamă, fie de tată!
”Adoptatorul sau, opțional, oricare dintre soții familiei adoptatoare, care realizează venituri supuse impozitului pe venit, potrivit prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, cu modificările și completările ulterioare, din activități salariale și asimilate acestora sau, după caz, din activități independente, drepturi de autor ori activități agricole, denumit în continuare persoană îndreptățită, poate beneficia de un concediu de acomodare cu durata de maximum doi ani, care include și perioada încredințării copilului în vederea adopției, precum și de o indemnizație lunară.”
Sunt încrezătoare că tot mai mulți copii își vor găsi o familie iubitoare!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap