Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Secretar de Star Bogdan Dumea: Alături de PES, rețeaua care este specializată în dezbateri pe teme europene și promovarea implicării civice.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Weekendul trecut a avut loc Adunarea Generală a PES activists Romania.
Am fost ales coordonatorul #PES #Neamt, preluând mandatul de la Carmen Elena Nastasă, pe care o felicit pentru toată activitatea sa, pentru modul exemplar în care a reușit să-i mobilizeze în proiecte entuziaste, de suflet, pe colegii din organizație.
Mulțumim, Carmen! Ai făcut o treabă excelentă și ne dorim să continuăm cel puțin la fel de bine. Succes în noul rol de vicepreședinte PES în relația cu #OFSD.
Tototdată, am participat la seria de activități care au avut ca și scop abordarea și întelegerea temelor europene de actualitate precum și modul în care putem acționa fiecare dintre noi pentru România de mâine, România europeană.
Discuțiile din paneluri au vizat, de asemenea, principalele proiecte ce urmează a fi desfășurate anul acesta, în concordanță cu valorile și obiectivele organizației.
Felicitări Victor Negrescu pentru realegerea în funcția de coordonator național și Janina Sitaru pentru funcția de Secretar General.
Mai multe detalii pe www.pes.ro
PES activists Romania

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.