Dental Alliance
March 1, 2024

Deputat Mara Calista: Este important să protejăm persoanele vulnerabile, să le susținem inclusiv financiar, venind astfel în ajutorul familiilor.

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

M-am alăturat ca inițiator la propunerea legislativă creionată de președinta Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi Laura Vicol împreună cu colegii de la PSD, senatorul Claudiu Mureșan și deputatul Bogdan Gheorghe, pentru modificarea și completarea Legii nr.448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 1 din 3 ianuarie 2008, cu modificarile si completările ulterioare.

Prin această lege ne dorim ca tratamentele stomatologice pentru persoanele cu handicap să fie gratuite, inclusiv pentru aparatele ortodontice, obturații, anestezii, extracții sau proteze dentare, precum și reparația acestora. Fondurile ar urma să fie asigurate din Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate, în condiţiile contractului-cadru din sistemul de asigurări sociale de sănătate.

Este important să protejăm persoanele vulnerabile, să le susținem inclusiv financiar, venind astfel în ajutorul familiilor. Am încredere că această lege va fi susținută de toți colegii parlamentari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.