Dental Alliance
March 2, 2024

La Popas La Cimpoeșu se deschid porțile tradiției în ziua de 1Decembrie!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Titlu: “Și la #Popas se deschid porțile tradiției în ziua de #1Decembrie!”

Într-o zi atât de specială precum 1 Decembrie, restaurantul #Popas își deschide porțile și vă invită să vă alăturați unei experiențe autentice românești. Evenimentul va începe la ora 16:00, oferindu-vă o oportunitate unică de a sărbători Ziua Națională într-un cadru cu adevărat festiv.

Cu bucurie și mândrie, echipa #Popas pregătește preparate tradiționale românești, aducând în farfurie gustul autentic al bucătăriei locale. De la sarmale și mămăligă, la plăcinte și prăjituri tradiționale, meniul va reflecta bogăția și diversitatea gastronomiei românești.

Atmosfera va fi îmbinată cu acorduri muzicale autentice, jocuri și voie bună, creând astfel un cadru prielnic pentru a sărbători împreună spiritul național. Melodiile tradiționale vor completa savoarea preparatelor, transformând #Popas într-un loc în care tradiția și bucuria se întâlnesc armonios.

Organizatorii te îndeamnă să faci o rezervare în avans pentru a te asigura că vei avea loc la această petrecere deosebită. Poți suna la numărul de telefon 📞 0753114996 pentru a-ți rezerva locul și a te bucura de o experiență autentic românească în compania celor dragi.

Așadar, hai să sărbătorim împreună Ziua Națională într-un mod autentic, la #Popas, unde tradiția prinde viață în bucate și în atmosfera de sărbătoare! ❤🎶🇷🇴

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.